keskiviikko 10. kesäkuuta 2009

Voileipäkakkua

Vielä löytyy kätköstä vanhoja kuvia...

Tässä kinkkuvoileipäkakkua.


Kinkkuvoileipäkakku

Moniviljapaahtoleipää

Ruispaahtoleipää

Kostutukseen:

Lihalientä

Täyteeseen:

Tuorejuustoa (maustettua tai maustamatonta)

Kinkkua

Kurkkusalaattia

Paprikaa

(suolaa + pippuria maun mukaan)

Kermaa jos täytettä tarvitsee ohentaa

Pinnalle:

Tuorejuustoa (maustettua tai maustamatonta)

Ranskankermaa

(mausteita)

Koristeluun:

Kinkkua

Tomaattia

Paprikaa

Herneenversoja

1. Lado ensimmäinen kerros leipiä esim. kakkuvuoan pohjalle.

2. Kostuta leivät lihaliemellä.

3. Valmista täyte sekoittaen kaikki ainekset keskenään ja tarkista koostumus, jos massa on liian paksua ohenna kermalla.

4. Laita täytettä sopiva kerros leipien päälle.

5. Jatka kunnes kakku on valmis.

6. Anna maustua seuraavaan päivään.

7. Valmista pinnalle kuorrute.

8. Kuorruta ja koristele.

2 kommenttia:

Ebe kirjoitti...

Näyttää ihanan herkulliselta, nam.

namnami kirjoitti...

Yksinkertainen ja kaunis :) Namskis..