keskiviikko 15. heinäkuuta 2009

Tarvike hankintoja

Nyt pitkästä aikaa iski vimma tilata uusia kakkutarvikkeita, tulihan niitä sitten tilattua ihan urakalla...

Viime viikon torstaina tein tilauksen Have your cake & eat it- nettiputiikkiin. Ja tänään keskiviikkona pakettini oli noudettavissa postista. Kaupan teko onnistui todella hyvin ja postitus oli erittäin nopeaa. Ja hinnatkin olivat puolet suomen hinnoista, ellei jopa alemmat! Ja tilaan aivan varmasti toistekin!

Näitä tuli sieltä hankittua: sugarcraft gun (pitempi aikainen haaveeni), kolme elintarviketussia, poimuttaja, kimalle, kukkamuotti, pinsetit, aakkosmuotti ja vauvan päämuotti.

Näitäkin on tullut hankittua: Perhosmuotteja, kuviomatto, kimallusta, kertakäyttö pursotinpusseja, aakkosmuotit, leikkuri, laattamuotti ja kukkamuotti...

Nyt kun vain pääsisi kokeilemaan uusia ideoita ja muotteja kakkuihin :)...

Sain tälläisen keksipurottimen lahjaksi, onko kellään kokemusta tästä tai erittäin hyviä keksien ohjeita joita kannattaisi kokeilla?

2 kommenttia:

Siukku kirjoitti...

Tuota keksipursotinta olen käyttänyt nuorempana paljonkin. Mulla oli siinä koneen paketissa joku resepti ja sen mukaan aina tein. Nyt paketti on niin syvällä keittiön perukoilla, en ihan vähään aikaan ole sitä käyttänyt.

Anette kirjoitti...

Mä ostin honkkarista ja se oli tosi halpa, mulla on huono kokemus sinänsä, että se pumppu, tai mikä lie, lakkasi melkein heti toimimasta :-( itse yritin tehdä kovasta kermasta pursotuksia eikä se kestänyt senkään vertaa, mitä sitten vielä keksitaikinaa.....sulla luultavasti parempi versio:-)))))