torstai 6. elokuuta 2009

Bikinikakkua

Tänään tein ekaa kertaa tissikakkua:)... Tämä kakku matkasi nuoren miehen syntymäpäiville.

Kävin netistä etsiskelemässä ideoita ja löysin bikinien mallin ulkolaiselta sivustolta. Tämän jälkeen huomasin, että pullahiiren leivontanurkassa on käytetty samaa mallia, mutta oli pakko kokeilla itsekin kun tykästyin värimaailmaan.

Kakkupohja on perus 4 munan sokerikakkupohja jonka paistoin sydämenmallisessa vuoassa, koska tykästyin tähän ideaan. Tisseihin paistoin 1 munan pohjan jonka kokosin jälkiruokakuppeihin. Kakun täytin persikkamurskalla jota höystin aprikoosimarmeladilla. Pohjaa en kostuttanut millään, koska tarpeeksi kosteutta tulee persikoista. Ja lisäksi laitoin edelleen diplomaattikreemiä.

Kakun pinnalle sipaisin ohuen kerroksen sokericremeä, jotta kosteus ei pilaisi kakun pintaa. "Ihona" käytin hyväsikokemaani mantelimassaa. ja bikinit sun muut värkkäilin sokerimassasta. Ala reunaan pursotin vielä vähän sokericremeä antamaan viime silauksen.

Hankalin kohta tässä kakussa oli "iho" saada kakun päälle siististi. Se meinasi välillä repeillä. Mutta kaikenkaikkiaan olen suhteellisen tyytyväinen lopputulokseen...

5 kommenttia:

Miia/ Rajalan tupa kirjoitti...

Hmm...hyvin muotoillut...heh,heh.
Tosi kivat värit,mun mieleen myös.

Eveliina kirjoitti...

Tosi kivat värit ja hieno muutenkin! Sopiiko, että linkitän?

Unknown kirjoitti...

Mahtava kakku! Ihan täydellisesti onnistunut.

tärpätti kirjoitti...

Hieno kakku :D

sasu kirjoitti...

Onpa kiva idea tehdä tämä sydänvuokaan! Oikein kaunis on!