Tämä kakku on jo parin vuoden takaa.
Tämä kakku sisältää vaalean sokerikakkupohjan, mansikkajugurttitäytteen (tämä ohje puolitettuna yhteen väliin) sekä valkosuklaatäytteen.
Reunat on vedetty kolmio raapalla ja pursotukset on tehty vispikermalla.
Raunat oli muuten hankala saada siistin näköiseksi kun eka kertaa raappaa kokeilin, harjoitus tekee mestarin:).
Valkosuklaatäyte
3 dl vispikermaa
2 dl ranskankermaa
200 g valkosuklaata
2 tl vaniljasokeria
4 liivatetta
1. Liota liivatteet.
2. Sulata valkosuklaa ja sekoita se ranskankerman kanssa yhteen.
3. Lisää vaniljasokeri ja vatkattu vispikerma.
4. Lisää vatkattu vispikerma ja lisää pieneen nestetippaan sulatetetut liivatelehdet.
5. Sekoita kunnolla, mutta varovaisesti ja jaa toiseen väliin kakun sisälle.
6. Anna hyytyä ja maustua seuraavaan päivään.
2 kommenttia:
Ihanan näköinen mansikkakakku :)
ihanan herkullisen näköisiä mansikkakakkuja :p
olen kans aloitteleija näissä blogi hommissa! linkitettäänkö toisemme????
Lähetä kommentti